8 Ara 2011

masaj

Dün akşam yıllar sonra masaj yaptırdım.Seneler seneler önce evlere gelip masaj,ağda,manikür,pedikür olaylarımızı halleden bir kızcağız vardı.
E bizimde iş güç hak getire,hababam makara kukara,bakımlı olma,kokoşluktan kırılma günlerimizde çok uğraşırdık bu işlerle.Yani çok uzun zaman olmuş kendimi böyle ödüllendirmeyeli.
Valla biraz canım yandı ama o çekik gözlü miniminnacık kadın şahane masaj yaptı.Gerçi şu an biraz sırtım acıyor "anasını sattımın karısı naaptı kimbilir" diye düşünüyorum ama onu saymıyorum.İlk anlarda acıdan "ulan nereye geldik,paralıcak bu beni" diye düşünmekten konsantre olup kendimi serbest bırakamadım,zaten Seda; "içerde konuşma benim huzurumu bozma" dedi diye çıt çıkaramamaktan bi ayrı gerildim,sonrasında sol tarafımdan Seda'dan gelen çat,çut sesleriyle "anaaaam sıctık bizim burda kemiklerimizi kırıcak bu çekikler" diye daha da bi stres oldum.Ulan dur oramı ellemesin,ay ayaklarıma dokunmasın vs derken masaj bitti.
Mayıştım fakat şööyle bir huzura eremedim yani."Ne sinir,stres yüklü karı" demiştir kesin Bali'li içinden.
Ordan çıkıp bide rahatlama seansına şarap ekledik ama bu bile beni pamuk kıvamına getiremedi.
Üstelik bu sabah kalktım dünkü mıncıklamalardan eser yok (sırtım acıyoooooo aq).Ben zannetmiştim ki bir haftalık yumoş ferahlığı yaşarım.Gerginlik,sinir harbi ele geçirmiş beni arkadaş.Ne Bali'li ne alkol beni rahatlatamıyormuş.Bunu bilir bunu söylerim.
Sevgilerimle....

2 yorum:

  1. ayyyy canım çekti yaa...bayılıyorum ben de masaja.
    Fakat masajdan sonra alkol almıcaktın (Bi önceki postundaki bilmişler gibi oldum hahahahah...bol bol su içiceksin aklında olsun:)
    Sebebini sorma..unuttum...ama lenf sisteminin harekete geçmesiyle ilgili bi durumdu..

    YanıtlaSil
  2. ya biz kardes olabilir miyiz? daha dun en iyi masaj yapan yerler vs diye googleladim ama nereler cikti tahmin edersin.. haci bana neresi oldugunu yazsana..

    YanıtlaSil