11 Eki 2011

fatoşlar

"Fatoşlar" sanırım 15 yıl öncesine dayanan bir manyaklar grubudur.Yani bu da bizim çılgın gençlik yıllarımıza tekabul eder.Dikkat ederseniz arapça kelimeler kullanacak kadar yaşlanmışım.Ve yıl bindokuzyüzbilmemne falan diyorum artık.Bu nedir? Bu benim bittiğimi gösterir arkadaş.
Geçen cumartesi buluştuk tabi aramızdan bazı Fatoşlar ayrıldı,bazıları da iş bahanesiyle sattı bizi ama has ve öz fatoşlar biraradaydık.Kısırlı ve cheese cake li o masada oturuken ve bizim fatocanlara bakarken içimden şükrettim.
Allah bizi ayırmasın ve bu "Sex and the city" hiç bitmesin diye.
Hala konular arasında az miktarda aşk,sex,alışveriş vs olsa bile ağrılıklı olarak "Desperate Housewifes" muhabbetleri daha çok yapılıyor artık.Çoluk,çocuk,evlilik,aman evlenme sakıncılık,ay şimdiki aklım olsalar,yemek tarifleri,temizlikçi kadın geldiydi- gelmediydi,
anaokulu paraları,"hadi çocuum uyu" naraları,kocalar,kocaların aptallılkları,ottan boktan sebeplerle evlilikte çıkan kavgalar,ve bir fatoşlar klasiği "aman o içmez türk kahvesi","ama fal bakıcaksan iççiiim" baricilik vs vs vs.
Neyseki hala böyle dostlarım var da hayatımızın koşturmacası el verdiğince buluşup,kaynatabiliyoruz.Sizi çok seviyorum fatocanlar,Allah bize ömür versin,sağlık versin çok uzun yıllar bu makara kukaramız devam etsin inşallahh...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder