10 Ağu 2012

cuma bullshitleri

Bugün günlerden cuma."Cumaaa cumaa" diye inleyerek ömrümüzü yediğimizin farkında değiliz.Şükürler olsun akşam gittiğimde evim tertemiz olacak ve tüm ütülerim yapılmış olacak.Tatil işi beni deriiiin huzursuzluklara sokuyor ve bavul,pılıpırtı hazırlama kısmı beni bayıyor.Üstelik tatilden dönüşte hemen işe gelecek olmam da cabası.Tek isteğim kimse huzurumu kaçırmasın ve 8 gün çabucak geçsin.
Benim planlarım ve isteklerim dışında hiç bir olay olmasın istiyorum hayatımda ve ben ne zaman böyle manyak bi insan oldun inan ki hatırlamıyorum.Öyle birşey ki artık kimse yanıma fazla yaklaşmıyor, ya da çok temkinliler aman kızdırmayalım falan diye.Eskiden benim yanımda herkes ne rahattı ama bu son yıllarda herkes bi tedirgin.Aman napalım beni delirtenler utansın.Senelerce ben milletin kahrını çektim bundan böyle işte böyle...Ordan burdan saçma sapan şeyler yazmış olabilirim.Yazmak istediğim bambaşka şeyler vardı yine konu buralara geldi.Allahım sen bana mukayyet ol.Herkese güzel bir weekend olsun.
Mutluluk olsun,eğlence olsun,sağlık olsun. Mucckkk daha ne diyim...



5 yorum:

  1. yani şimdi kızınla ikiniz 8 günlük tatile çıkıyorsunuz öyle mi. ama çabuk geçsin dediğine göre, herhalde bu bir dinlenme değil aile ziyareti tatili olmalı. hoşlanmıyorsun ailevi prosedürlerden. eşin seviyor olmalı. 8 gün, yani haftaya tatilde olup, bayramda işe mi başlıcaksın.
    :)

    YanıtlaSil
  2. evet sali günü 8 günlük tatile çıkıyorum ve 23 ünde işteyim.gideceğim yer ailesel tabiki ama ailesel şeyleri severim sadece huzursuz insanları sevmiyorum kendi kendiyle kavgası olan insanlar beni down ediyor ve hayattaki mecburiyetler beni kasıyor.tek tesellim 24 saat nazla olacak olmam.umarım iyi geçer...

    YanıtlaSil
  3. hadi bakalım yarın için sana iyi yolculuklar.
    naz ne güzel isim.
    hep nazlı olsun.
    :)

    YanıtlaSil
  4. çoook teşekkürler.Belkim yazarım oralardan bişiler...

    YanıtlaSil
  5. merhaba blogunu yeni keşfettim
    üyenim
    benim de stil blogum var
    beklerim sevgiler
    =)

    YanıtlaSil