10 Şub 2012

Kış bitsin...

İçim kurudu bu kıştan azizim.Vitrinlerde de yazlıklar ,flip floplar falan çıkmaya başladı mı baymaya başlıyorum kıştan,hatta baydım da.Daha kıçımız donarken değişen bu yeni sezon çıkarma anlayışına da hala bünyem alışamadı.

Nazo bile yaz moduna girdi; yaz için aldığım ayakkabı,etek,plaj çantası,gözlük allah ne verdiyse takıp takıştırıp evde "hadi ben Bodruma gidiyorum" diye gezmeye başladı.
Valla yetti gari bende artık şıpıdık terlik geçirip ayağıma sokaklara atmak istiyorum kendimi.Sanırım kış bittiği gün montumu,botlarımı bahçeye inip törenle yakıcam o derece tiksindim yani.

Bu aralar çok yazamıyorum nedense içimden gelmiyor bana böyle bi mallık geldi bu ilaca başladığımdan beri öyle bön bön bakıyorum etrafa,bi sakinlik,bi salaklık alişveriş bile yapamıyorum yani içimden gelmiyor; artık anlayın nasıl bi mallık gelmiş olduğunu.
Beni tarif edecek kelime "calm"tam olarak bu yani.Herşeyi normal karşılama,heyecan sıfır,panik yok.Yarına bi "baby shower" hazırlıyorum umarım kar bi erteleme yapmamıza gerek bırakmaz,çünkü ben hamileymişim gibi bi heveslendim bu partiyi organize ederken.İnşallah herşey güzel olur,bebiş de sağlıkla dünyaya gelir.

Hepinize şahane bir haftasonu diliyorum.Ve bu kar erisin gitsin bitsin artık istiyorum.