25 Ağu 2011

bb olmadan asla

Amanın dostlar Blackberry' min camı çatlamış.Bildiin taş gelmiş gibi bir çatlak var ve şu an farkettim kiiiii; yıkıldım!!!
Zira bundan kelli benim bu alet olmadan adım atmam,nefes almam söz konusu olamaz.
Turkcelle versen kimbilir kaç günde geri verirler en iyisi gideyim kendime yeni bir bb alayım,bunu da kardeşcağızıma vereyim diye düşünceler geçiyor içimden.
Ama aslında bu günlerde bir de Ipad alasım var fena halde ama sims 3 ün Ipad versiyonunu bulamadığım için vazgeçer gibi oluyorummmm; sabah geliyorum tekrar dellenip almak için hamle yapıyorum ve engelliyorum kendimi.Tam bir karmaşa an gelicek ve place order yapacağım diye de korkmuyor değilim kendimden...
O kadar alıştım ki bu alete sanki benim parçam oldu.O olmadan ne halt ediyordum bilemiyorum.
BBM mesela can'mış,wc deki en iyi dostmuş,Twitti,facebooktu,bünyamindi,cep hürriyetti,gmail di,wats ap tı, bankaydı derken ayrılamaz olduk birbirimizden.
Bi communication bi communication aman da aman...Allah bb ye zeval vermesin,kim bulmuşsa çook yaşasın...


...

Bilmek isterdim neler düşündüğünü...
Bu hastalık beni yatağa düşürücek biliyorum dediğinde ve başına bu geldiğinde...Neler düşünürdü sessizce yatarken...
çok özledim...Ve hala rüyama gelmedin...neden???

23 Ağu 2011

Listmania

Planlı işlerin kadınıyım vesselam.Ama çok da septik değilim yani.
Olmazsa olmaz listelerim var sadece.Aşağıda bazılarına değindim...






Mesela tatile çıkarken,valiz hazırlama listesi var ki evlere şenlik.Yaklaşık 1 hafta önceden listeler yazılıyor,aralarda eklmeler yapılıyor ve valize kondukça çizikler atıliyor.Yani günler sürüyor ve en son gün full check yapılıyor;ama yinede "acaba neyi unuttum" hissi hiiç geçmiyor.
Halbuki nolucak gittiğin yer dağ başı mı? ama olmazzzz.Tedarik zincirim tam olmalı benim.


Anne olduktan sonra daha farklı listecikler de dahil oldu hayatıma.
Mesela evden çıkma listesi;
Nazın çantasında 5 günlük kıyafet,bez,ıslak mendil,güneş kremi,şapka,oyuncak,biberon,su,kuru kayısı,organik süt 200 ml,bebe bisküvisi,büyümix,kaşık,diş temizleme mendili vs vs vs.


Mesela gün içinde yapılacaklar listesi;
Allahtan sticky notes var da habire yaz,sil,ekle,çıkar kafama göre pratikçe listelerimi yapıyorum.


Mesela Migros listesi;
bunda da sağolsun kangurucuk her yazdığımı "save" ediyor da alışverişe hep en baştan başlamıyorum.


Mesela anger management listesi;
haa bak bu kimsede yoktur bu bana özel çok entersan yani,şimdi söyleeee;
beni uyuz eden bir olay  oldu diyelim,bu annemle olabilir,kocayla olabilir,arkadaşla olabilir itinayla nasıl laf saydırılıp, nasıl alt etmeye çalışılacağının bir listesi oluşmaya başlar.
Yalnız bu defa "written" bir list değil sanal bir "brain storming" şeklinde kafanın içinde dolaşan dellenip,dellenip saydırma cümleleri kendi kendine bir "list" oluşturur kii kavga esnasında hiçbir şekilde söylenmeden geçilecek ve altta kalınacak bir şey olmasın.


Nasılım ??
Süperim evet!!
Anladınız siz onu!!!

22 Ağu 2011

Twit alemi

Twitter'ı seviyorum galiba.İçimdeki magazinciyi ortaya çıkarıyor.Bazen böyle gereksiz şeylerle uğraşmak iyi geliyor.Kafanı dağıtıyorsun,makarana bakıyorsun.O sahnede gördüğün celebritylerin aslında nasılda sefil,cahil,boş ve sıradan yaratıklar olduğunu anlamak hoşuna gidiyor.Konserine giderken yer bulamadığın adamların sahnede şahaneyken gerçekte nasıl birer mal olduklarını görmek tuhaf oluyor.Eğleniyorum zaten yeterince sıkıcı ve sıkıntılı olan yaşamın olması gereken komik tarafı diye düşünüyorum.
Kim kiminle kavga etmiş,kim ne yapmış,nereye gitmiş bence herkesin içindeki röntgenciyi ortaya çıkarıyor.Magazin iyidir; kafanızı yormaz,takılın bence hala bu kuşla tanışmamış olan kaldımı bilmiyorum tabii...

14 Ağu 2011

Başla...

Gecenin 1'i benim için too late demek ama ancak oturabildim ve yeniden yazmaya başladım.Yazamasam çatlarım.Yeniden ve bu defa daha da büyük bir enerjiyle here I am.
Tatilde epey macera birikti ilk fırsatta yazacağım ama şimdi bu gece tasarım vs derken gözüm çıktı artıkın yatıyorum görüşmek üzere canlarım beni izleyin.mucxxxxx...
Yeniden başlayamayacağımı ve başlamamamı düşünenlere Hi,there !!!
Kim bana engel olmuş ki istediğimi yapmamda tanrıdan başka...